Om Bella Bryllup

Bella Bryllup er et firma som leverer akkurat det du vil ha i Toscana i forbindelse med din store dag. Det kan være fra det helt enkle med kun den nærmeste familien tilstede i en privat villa, til et storslagent bryllup på et kloster hvor alle kan bo under feiringen.

Vi bor selv i området (Pienza) og har derfor lokalkunnskap med tilgang til de beste leverandørene i alle ledd, slik at opplevelsen når opp til deres forventninger. Dette er din trygghet for at alt kommer til å gå slik du ønsker under bryllupet.

Vi håper dere får inspirasjon av å se på våre nettsider og vi sender dere gjerne et uforpliktende tilbud på akkurat det dere vil ha i forbindelse med bryllupsfeiringen. Vi anbefaler alltid brudeparet å komme ned i god tid før bryllupet slik at dere kan både prøvesmake menyen og godkjenne stedet hvor selve  bryllupet skal finne sted.

De små detaljene

Spesielt anbefaler vi det fantastiske klosteret St Anna in Camprena kun få km fra vakre Pienza for bryllupet - et magisk sted hvor du og dine disponerer hele klosteret eksklusivt med aner tilbake til 1200-tallet. Her ble bla mange scener fra den Oscar belønte filmen "Den Engelske pasienten" spilt inn. 

Vi disponerer flere leiligheter som brudeparet kan bo kostnadsfritt i under besøket.

Daniel Andersson

Tlf: 0047 454 74 027

E-post: bryllup@bellatoscana.no

Einar Fjoran

Tlf: 0039 34 039 480 09

E-post: bryllup@bellatoscana.no

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon