Om Bella Bryllup

Bella Bryllup er et firma som leverer akkurat det du vil ha i Toscana i forbindelse med din store dag. Det kan være fra det helt enkle med kun den nærmeste familien tilstede i en privat villa, til et storslagent bryllup på et kloster hvor alle kan bo under feiringen.

Vi bor selv i området (Pienza) og har derfor lokalkunnskap med tilgang til de beste leverandørene i alle ledd, slik at opplevelsen når opp til deres forventninger. Dette er din trygghet for at alt kommer til å gå slik du ønsker under bryllupet.

Vi håper dere får inspirasjon av å se på våre nettsider og vi sender dere gjerne et uforpliktende tilbud på akkurat det dere vil ha i forbindelse med bryllupsfeiringen. Vi anbefaler alltid brudeparet å komme ned i god tid før bryllupet slik at dere kan både prøvesmake menyen og godkjenne stedet hvor selve  bryllupet skal finne sted.

Wed B&O_0301_preview.jpeg

De små detaljene

Spesielt anbefaler vi det fantastiske klosteret St Anna in Camprena kun få km fra vakre Pienza for bryllupet - et magisk sted hvor du og dine disponerer hele klosteret eksklusivt med aner tilbake til 1200-tallet. Her ble bla mange scener fra den Oscar belønte filmen "Den Engelske pasienten" spilt inn. 

Vi disponerer flere leiligheter som brudeparet kan bo kostnadsfritt i under besøket.

Meld deg på e-postlisten vår

Vi sender deg våre nyheter!