St  Anna

Klosteret er et magisk sted som ligger plassert like ved Pienza med en fantastisk utsikt over det toscanske  landskapet med historie tilbake til 1200 - tallet.  Her er det god plass til 80 overnattingsgjester og langt flere til selve bryllupsfesten. Stedet lar seg best beskrive ved å se på bildene. 

Den berømte filmen Den Engelske Pasienten er spilt inn på dette stedet!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/35

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Podere Vignoni

Podere Vignoni - sannsynligvis den mest fotograferte villaen i Toscana og ikke uten grunn. Podere Vignoni ligger fantastisk til - på en høyde med 360 graders utsikt mot Pienza. Bagno Vignoni, Rocca d´Orcia, San Quirico mm. Villaen består av 4 leiligheter, alle med 3 doble soverom, bad, kjøkken og egen uteplass. Det er et stort flott felles basseng med store solområder.

Borgo Pienza

Borgo Pienza er en svært luksuriøs resort med plass til ca 30 personer. Er det flere enn dette er det flere steder i nærområdet som kan benyttes. Her disponerer du hele området eksklusivt og det er en kirke / kapell på området som kan benyttes hvis ønskelig. Det er flere steder hvor man kan spise og omgåes - ikke minst det fine basseng området. 

Det som kjennetegner Borgo Pienza ved siden av at det er svært romantisk, er stillheten - det er som å skru tiden tilbake mange hundre år og nyte utsikten og selve stedet. Den koselige byen Pienza er kun 10 minutter unna og du finner også Montalcino, San Quirico og Montepulciano ikke langt unna.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11
Skjermbilde 2020-05-23 kl. 09.11.37
Skjermbilde 2020-05-23 kl. 09.11.37

press to zoom
Skjermbilde 2020-05-23 kl. 09.11.55
Skjermbilde 2020-05-23 kl. 09.11.55

press to zoom

press to zoom
Skjermbilde 2020-05-23 kl. 09.11.37
Skjermbilde 2020-05-23 kl. 09.11.37

press to zoom
1/55

Villa Siena

Villa Siena hører til et vakkert historisk gods eiet av samme familie siden 1700-tallet. Med røtter i vin og olivenolje -produksjon fremstår komplekset som det perfekte utgangspunkt for bryllupsfeiring i Toscana.

Et sjarmerende historisk hjem med vakre klassiske peiser, fresker i takene, solide eikegulv, og historisk innredning. Flotte fellesarealer både ute og inne med stort svømmebasseng og store saler til både middag og dans. 

Sengeplass til 86pax.

Fantastisk beliggenhet i hjertet av Chianti Classico vindistriktet med kun 10 min til Siena. Utsikt over det bølgende toscanske landskapet med vingårder, olivenlunder, cypresser og historiske Siena in bakgrunnen.

Poggio Celle

Poggio Celle gård er et fantastisk landlig eiendom mellom Val d'Orcia og Val di Chiana, i provinsen Siena. I tillegg til å ha rik mat og vinproduksjon, en restaurant med ekte lokale retter og et kvalifisert ridesenter, tilbyr de også overnatting. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/37
Castello Chiana

Castello Chiana er en "liten by" med aner helt fra 1150 - tallet hvor det var en festning mellom Arezzo og Siena, det sies at Dante var i eksil her. Her disponerer du hele området eksklusivt og det er en kirke / kapell på området som kan benyttes hvis ønskelig. Det er flere steder hvor man kan spise og omgåes - ikke minst det fine basseng området. 

Det som kjennetegner Castello Chiana ved siden av at det er svært romantisk, er stillheten - det er som å skru tiden tilbake mange hundre år og nyte utsikten og selve stedet.

Gjestene bor ialt fra dobbeltrom til leiligheter på området og det er plass til 110 stk litt avhengig av alder og ønsker. Dette er virkelig stedet for de som ønsker meget god standard kombinert med eksklusiviteten av å være alene i denne lille byen.

Mitt i det fantastiske Crete Senesi området finner du Borgo Siena med panoramautsikt over det toskanske landskapet. Borgen har aner helt tilbake til 1200-tallet og var residensen til Chigi familien og senere sommerboligen til Pave Alexander VII.

Gjestene disponerer hele Borgoen ekslusivt med plass til ca 50 gjester. Alle rom har AC, TV og minibar og holder høy standard. Det er også et minispa som kan benyttes etter behov. I hagen finner du saltvannsbasseng med solsenger og panorama utsikt over området. Det ligger flere bomuligheter i nærområdet slik at maksimum antall gjester er 110. Velkomst og bryllupsmiddagen kan arrangeres etter ønske - enten i borggården, i restauranten eller ute i hagen. Ved regn er det veldig fine fasiliteter innendørs. Musikk kan spilles utover de små nattetimene - dette er virkelig et sted som føles ekslusivt og Siena by er kun 25 minutter unna med taxi eller egen bil.

Borgo Siena

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17
Bella Vista
Bella Vista tilbyr en berømt historie, fantastisk utsikt over de borromeanske øyene og fantastisk mat.
Hotellet har et nivå av gjestfrihet og forpliktelse til generøsitet som stammer fra en lang tradisjon og erfaring i hotellbransjen.
Dette hotellet har moderne komfort, samtidig som de beholder sin romantiske stil og gammeldagse sjarm som har brakt besøkende i mer enn et århundre.
Fattoria Fiesole

Fattoria Fiesole ligger på toppen av Montefiesole 450 moh i Chianti Rufina distriktet med panoramautsikt over åsene og landskapet. Det er kun 18 km til Firenze og det går tog 10 minutter fra stedet.

Fattoria Fiesole er 100% økologisk siden 2000 og produserer vin, mat, grønnsaker og korn. Tomten er på over 1000 mål med skog og mark.

Det er plass til ca 85 gjester fordelt på flere bygninger på området som gjør dette stedet veldig fleksibelt med tanke på antall gjester og eksklusivitet / flekisbilitet. Alle bostedene er kun minutters gange fra hverandre.

På området er det også restaurant som kan benyttes til måletider ifbm bryllupet og også et koselig mindre spisested som er åpent 365 dager I året. Her serveres det egenprodusert mat og vin som kan nytes inne eller ute.

Hvert rom er utstyrt med en flatskjerm-TV,  privat bad med bidet og dusj, gratis toalettsaker følger med. Det er barnevakt service på eiendommen.

Gården opphold tilbyr også gratis bruk av sykler og sykkelutleie.

Det er masse aktiviteter på farmen som ridning – matlaging – sykkelturer – vinsmaking – trøffeljakt mm.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/40

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15
Villa  Poggio

Villa Poggio - en vingård i Montalcino.

Her bor du på en vingård som produserer den berømte Brunello vinen - av mange regnet som en av de aller beste vinene i Italia. Villa Poggio har plass til ca 30 personer - alle rom har AC og frokost er inkludert. Det er mange muligheter mht overnatting hvis større grupper - på Villa Poggio er det plass til 100+ til alle typer måltider. Villa Poggio ligger ca 2 timer fra Roma og 1 time fra Firenze og er midt i de beste vindistriktene i Italia.

Meld deg på e-postlisten vår

Vi sender deg våre nyheter!